27 april 2007

Swooosch...


...så var det fredag och alldeles strax helgigen.

Är det verkligen möjligt att tiden går snabbare? Att en minut har blivit en "omvänd SL-minut" och på något kvantaktigt sätt smygit ner till låt säga 45 sekunder? Jag är övertygad.

Herr Boudoir och Smartasmia gick på kvällspromenix igår på Södermalm och njöt av "SoFo-night". För er som inte är invigda i Stockholmsföreteelser kan jag berätta att SoFo-nights innebär att några butiker på Söder i Sthlm varje sista-torsdag-i-månaden har lite jippon (typ DJ i butik, bjuder på ngt gott eller har schyssta erbjudanden). Helt OK. Hamnade efter besök hos King Lily, Coctail Deluxe och Grandpa hos trevliga fiket "Kexet/Ra" på Södermannagatan (snett mittemot King Lily). Där avnjöts kvällsmacka och milkshake, vilka jag med stor respekt kan rekommendera.

Jag gjorde ett impulsinköp till en nästan främling för mig (återkommer om det senare) och så blev det en liten present till min klippa Herr Boudoir (kanske liten bild sen).

Nu ska jag vakna lite till.

10 kommentarer:

aenigma sa...

Ohh, vad mysigt det lät! Atyt promenera omkring på söder en torsdagskväll som igår när det var så fint väder.!! Själv gjorde jag samma sak, fast i Noerrköping för att sträcka på benen som fortfarande var jet-laggade. Mycket mysigt. Idag är det dock Stockholm även för mig och jag ser fram emot att knalla ner ifrån östermalm iklädd klänning, kofta och solisar. Ohii! :D

Smartasmia sa...

Aenigma: aha..där är du ju:-) Jetlaggad och allt. Det är helt OK med kvällspromenad i Norrköping också:-) Och det låter som du kommer att ta Ö-malm med storm idag! Tjipp sötnosen

Linda K sa...

åh att strosa i sofo en varm vårkväll... men vad är väl en bal på slottet? ;D

Anonym sa...

Mm. Det låter toppenmysigt! Jag önskar att jag och min herre också kunde slinka in på ett mysigt café på söder och äta god macka och dricka smaskig milkshake :)

Mill sa...

Åhå! Det måste jag släpa med mig kära sambo på någon gång. Det lät ju riktigt mysigt. Ha en trevlig fredag.

Smartasmia sa...

Linda K, Shopoholychic och fröken Mill: hejhopp era små ruskhuliganer där:-) Sorry att jag inte svarat er förrän nu - jag fastnade i ett osannolikhetsmoln av sällan skådad kvantitet...nu är jag dock hemma igen; ni får ta med era respektive och sörpla milkshake på detta hak ngn gång - det rekommenderas:-) tjippochkram på er så länge

Missy sa...

Lät supermysigt det där. Varför har vi inte sånt på den här sidan av landet? Mer kvällsshopping och fika, säger jag! :-)

Smartasmia sa...

Missy: exaktemente:-) Kom hit ngn gång då - så ska jag valla fröken runt på söderfika:-) tjipp

Mickis sa...

mm mysigt kväll ni verkar haft!! Såna kan man inte få för mycket av!

Smartasmia sa...

Mickis: nej - det borde nästan ordineras:-) kram