14 maj 2007

Miss Sixtys nya butik

Foto: Smartasmia

I torsdags förra veckan var Smartasmia på en liten invigningsmingel hos Miss Sixtys och Energies nya butik i Brunogallerian, Stockholm (Munthe plus Simonsens gamla butik). Givetvis hade jag glömt min kamera då, men detta gottgjordes dagen efter då de öppnade på riktigt.

Trots att jag egentligen inte är så mycket för italiensk damdesign generellt kunde jag ändå konstatera att jag gillade en hel del saker i den pågående kollektionen. Dessutom har jag har ju redan konstaterat att det fanns några guldkorn i den kommande höst- och vinterkollektionen hos Miss Sixty, men också hos killmärket Energie.

I ovan bild syns överst till vänster lite accessoarer i form av solglasögon och armband infällda i nedre halvan av bild. Uppe till höger syns mitt favoritpar skor i butiken och i mitten en väldigt fin 50-talsinspirerad klänning. Nedan till vänster en del av Energie-kollektion och till höger del av butiken med jeansavdelning.

Foto: Smartasmia

I bild ovan syns överst del av den integrerade Energiebutiken, i mitten en fin silvrig väska och längst ned till vänster jeans med hög midja och till höger en smashing halvglansig baddräkt.

Foto: Smartasmia

Min absoluta favorit var annars ovan tighta klänning med fina detaljer på axelbanden. För liten för långskånk mig, men har du XS eller S (de storlekar som fanns kvar) rekommenderar jag en provning. Fanns även i rött mot vit bakrund.

13 kommentarer:

Annie sa...

Ciao darling, bra reportage!!

Klänningen såg finfin ut, ska spana in butiken vid tillfälle... :)

Smartasmia sa...

Annie-tösen: tack allra sötaste sötisen där:-) Och gör så. Kramkram

Käthe sa...

Ibland kan Miss Sixty ha fina saker. :) Jeansen är sköna.

Smartasmia sa...

Käthe: håller med:-)

Stina (Klädstrecket) sa...

Har inte hittat något kulpå miss sixty på hur länge som helst, men jag kanändå tanka mig att de har rätt roliga grejer som göteborg inte tar in. Lite överpriser ibland också om jag inte missminner mig. Fast det där är rätt vanligt förekommande tyvärr...

Smartasmia sa...

Stina: jag är med dig där; dock var klänningen inte helt vansinningt dyr; tror den låg på strax över 1000 SEK. Kram

Kerstin sa...

Hurra vad kul med invigningar :)

Smartasmia sa...

Kerstin: det är himlans så kul, ja:-)

Missy sa...

Yay, vad kul med en liten rapport! :-)

Jag har aldrig varit särskilt imponerad av Miss sixty. Helt ok kläder, men jag tycker att det saknar det där lilla extra.

Smartasmia sa...

Missy: hehehe..varsågod:-) tjipptjipp

AC sa...

Oj oj oj! Jag ser mig själv i den där baddräkten... Vissa är inte gjorda för baddräkt. Blir ihop tryckt och lite skev...! Inte bra inte bra. Men snygg, det är den!!

Sara sa...

åhå fina saker! du provade inte baddräkten? :)

Smartasmia sa...

AC: hahaha..ihoptryckt och skev:-) svårt att tänka mig, men samtidigt är jag väl medveten om vilka känslor man kan få i vissa plagg:-) Jope - den var riktigt fin! tjipp, tjejen

Sara: Nope - hehe..inte ngn baddräktsprovning för mig igår. Fast jag skulle definitivt kunna tänka mig den:-) kram