09 juni 2007

AlphabetcityTjihoo!

Tro på sjutton om inte solen skiner som en hel stjärna där ute idag också. Herr Boudoir ligger och muttrar i sömnen bakom här. Tydligen var han uppe inatt vid 4-tiden och fick städa efter de två huliganerna Herr Bäverlim och Herr Annoying som återigen hade lyckats bryta sig in till torrfoderlagret och sedan haft party. Det är dags för barnsäkrad dörr nu.

Fick en liten kommentar igår med en uppmaning att kolla in Alphabetcity. Det gjorde jag och jag gillade. Plaggen sys upp i loppistyger eller fyndade reaplagg som sys om. Ovan byxdress gillade jag mycket. Plaggen går bl a att hitta på Neea och på Tjallamalla i Malmö.

Lycka till med märket nu!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! :-)
Efter ett par dagars resor till Stockholm och Göteborg, så har jag uppdaterat TheGuide med nya recensioner...och fler kommer de närmsta dagarna.
...
...
Dessutom omröstningen: Vilken Mat föredrar DU?

www.TheGuide.nu

yeh-yeh girl sa...

Jag kollade in alphabetcity efter kommentaren hos dig. Mycket fint fanns det där!

Knaskatter!! En liten hasp kanske skulle vara på sin plats.

Smartasmia sa...

Yeh-Yeh Girl: japp - jag hittade lite godis där också:-) Och det bästa vore kanske att sätta en liten hasp på herrarnas munnar möjligen:-) tjipp sötis

Johanna sa...

Ja det är inte lätt när "barnen" har så mycket hyss för sig. och fröken har hittat en liten overall till där. Ska genast spana in deras hemsida. Tack för peppningen. Kram "plastlillasystern"

Smartasmia sa...

Johanna: nope; i e-middag ska jag iväg och bb-besöka ett riktigt litet barn i a f; får hoppas att mina "barn" sköter sig under tiden:-) och kram tillbaka:-)

Ida sa...

Ja hon är duktig Lady Luck! Den guldsvarta kjolen är söt tycker jag.

Smartasmia sa...

Ida: tjipp bönan:-) Japp hon är duktig - liksom två andra chicks jag känner;-)