15 juni 2007

Höst hos A.P.C.

Foto: Smartasmia


Som jag nämnde nedan var jag förbi Nitty Gritty en vända igår. Passade då också på att smita in en stund och fota lite på A.P.C. där delar av höstkollektionen redan börjat komma in. Och en rackarns så fin dessutom.

Ovan syns kjol i färg camel, cape i grått och en dunderfin blus/bussarong med dragsnöre i nederkant. Fick starka 60-70-talsvibbar där. Ett par skor hade dessutom hunnit dyka upp - ovan svarta Mary Jane-inspirerade och de underbara kinaskorna i brunt (finns även i camel)...de mest fantastiska och fina kinaskor jag sett med rågummisula och rejäla sömmar. Liksom inne på Nitty Gritty är personalen på A.P.C. väldigt trevlig med stor dos ödmjukhet därtill.

9 kommentarer:

Johanna sa...

capen var mycket fin och så Johanna. Ska dit nästa gång jag är i stan.

Smartasmia sa...

Johanna: aha! Du är också en capetös. Här är en till:-) Rekommenderar givetvis ett besök även där....och butiken ligger på gångavstånd (10 min) från Bröderna Erikssons Dammode:-) tjipp

Kerstin sa...

APC är bäst ingen protest :)

Missy sa...

APC är så fint, men jag tycker att deras kläder tyvärr inte är RIKTIGT prisvärda (designmässigt; definitivt, kvalitetsmässigt; njae...)Men fint är det!

yeh-yeh girl sa...

Skorna, skorna!

Smartasmia sa...

Kerstin: hehehehe:-)

Missy: fint ja - har faktiskt inte ngn egen erfarenhet ännu - men det kan bli:-)

Y-Y Girl: jope - the skor:-)

Johanna sa...

Du har mail Mia som jag behöver svar på a.s.p. Kram

Sassy sa...

Hjälp, vilka fina skor!

Smartasmia sa...

Sassy: hehehehe..just det - hjälp! Gärna med bidrag:-) tjipp