22 juni 2007

Midsommar mol allena

Foto: Imagebank.sweden.se/Tomas Utsi


Det är den dagen på året som enligt gamla seder kallas för midsommar här i Sverige. Dagen när mystiken tätnar i skogen, när ljuset liksom aldrig försvinner, men också när folk blir jökelberusade och många förhållanden går itu.

Smartasmia föredrar ett stillsamt firande för stunden (läs den sista veckan har varit kaotisk i god bemärkelse, men ändå så pass mkt att jag behöver lite lugn just nu) och blir därför mol allena på midsommaraftonen. Fast jag har ju Herr Bäverlim och Herr Annoying här - och det är inte fy skam! Herr Boudoir drar strax ut till Fröken J och Herr M i skärgården och jag skulle väldigt gärna ha följt med om jag nu inte varit så trötter.

Ha en jätteskön midsommar där ute! Ta hand om er själva och varandra och tänk på att man kan bli lika snurrig i skallen av att slå ett tiotal kullerbyttor efter varandra som av att dricka några flaskor mjöd. Det är billigare också.

6 kommentarer:

AC sa...

Jag önskar madame en trevlig midsommar!! Själv blir det hemmavid för mig oxå! Kanske lite vin och en film. Lagomt för mig det! Kram!!

Anonym sa...

Ah. Ha en trevlig (och lugn) midsommar! Själv planerar jag faktiskt att insupa en flaska vin eller så. Fast med måtta. Mat, studsmattehoppning, karaoke och en massa trevliga kompisar är vad som väntar till kvällningen! Det kommer bli mys. Kram. Kanske slår jag några kullerbyttor också ;)

Johanna sa...

Lyckos dig själv jobbar jag dubbla pass idag, är bara hemma tre timmar nu mitt på dagen. Njut av dagen Mia och må så gott. Massa kramar från mig till dig

Smartasmia sa...

AC: Aha! Fler än jag som föredrar lugnet alltså:-) Det låter skönt med film och vin! Ska nog prova själv:-) Kram och ta hand om dig

Shopaholychic: studsmattehoppning kan nog räknas in som kullerbyttor-flera-efter-varandra om man anstränger sig lite:-) Ha en jätteskön kväll bejbset!

Johanna: ojoj..liten stackare där - fast så är det ju ibland... Ska tänka på dig när jag sitter i min stillhet här - och stor midsommarkram tillbaka:-)

yeh-yeh girl sa...

Vad skönt att vara själv. Glad midsommar. Kram!

Smartasmia sa...

Yeh-Yeh Girl: jao - ibland så:-) En helyster midsommar själv till fröken söt!