13 juli 2007

Vila från viivilla


Snart helgigen och Smartasmia har tillfälligt landat hemma i lägenheten. En välbehövlig paus från vi-i-villa - även om jag redan längtar tillbaka ut igen.

Är ju inte 20 längre och igår gnisslade kroppen så fort jag rörde på mig efter tisdagens och onsdagens trapetsakter i huset. Lite bättre idag, men jag är stel som en vandrande pinne. Det börjar dra ihop sig inför flyttlass på onsdag och "vilan" hemma innebär packande av diverse saker i flyttkartonger. Herr Boudoir har valt att tillfälligt retirera och gör så på Arvikafestivalen....den lilla grisbullen där. Det blir dubbelt upp när du kommer tillbaka....hör du det!

Inga bilder från renoveringen än, men jag ska försöka komma ihåg att ta med kameran nästa vända. Dammängderna i huset gör det dessutom till en dålig plats för kameror och andra tekniska saker just nu. Och för allt levande. Fick förresten en mycket finurlig inflyttningspresent av fröken J, Herr M och Freja; superlyxiga trädgårdshandskar i rött med kardborrknäppning och förstärkta ytor (ser ut som mina röda bilhandskar faktiskt) och ett litet trädgårdskit med hacka, spade och räfsa för rabatterna (de blivande). Dessutom står nu givetvis en rosa flamingo i trädgården, vilken matchar grannens faluröda lilla stuga rackarns så bra.

I eftermiddag ska jag klippa mig. Inte heller denna gång hos Bobo som är på semester...det blir hans vapendragare och broder-i-dåliga-skämt farbror Magnus som får den äran. På Blowout. Har tröttnat på att låta håret växa ut och insett att jag ser ut som en hippie. Dessutom har det ändå fastnat så väldans mycket vit målarfärg i testarna att det förmodligen är enda utvägen.

Tjipp på Er så länge.

11 kommentarer:

Käthe sa...

Hihi, jag kan tänka mig hur rolig du ser ut med vit målatfärg. Blir säkert bra till slut. Och du vet väl att så länge det knakar... :)
Tycker absolut du ska plocka fram dina lackleggings. Du var ju min första inspiration till att skaffa ett par.

Smartasmia sa...

Käthe: hehehe....det knakar rejält i min lekamen kan jag berätta:-) Och jopemenvisst ska här lacktightas...men jag väntar tills målningen är avklarad:-) kramkram

Kerstin sa...

Spännande med klippning - lova att visa sedan :)

Smartasmia sa...

Kerstin: japp - om jag får ur allt damm ur kameran bara:-) tjo

Lolita Loco sa...

Men alltihop låter ändå som kära besvär! =)¨

Jag förväntar mig grillfestinbjudan när ni är klara, hör du det!? *fniss*

Kram!

Jenny sa...

Spännande med flytten och vad härligt att klippa håret :D själv blir det nog till att flytta till gotland för att få en utbildning och jag som trodde jag skulle få stanna i sthlm.

Smartasmia sa...

Lolita Loco: jovars..hyfsat kära:-) och självklart med inbjudan!

Jenny: aha...då får det definitivt bli en fikapaus innan du drar! Glöm inte det:-)

Missy sa...

Wow! Du har den rosa flamingon. Wow! Jag är riktigt avundsjuk ska du veta. Det är inte mycket som går upp mot rosa flamingos ;-)

Smartasmia sa...

Missy: det skulle i så fall vara i kombon vit fransskinnpaj då:-) kramen

MiaShopping sa...

Det ska bli så spännande att få följa dina renoveringsprojekt. Kram

Smartasmia sa...

Miashopping: kul att du tycker det:-) Och det ska bli supermestspännande att följa din lilla mage, vännen! Kramen