29 augusti 2007

Höstig SoFo Night


Poster: King Lily (klicka för förstoring)


Tjipp.


Som en boxhandske rakt i solar plexus har vi höst i luften...åtminstone i Stockholm med omnejd. Igår kväll gungade bilfärjan ut till ön lite extra och jäsiken vet om inte klorofyllet försvunnit ytterligare i lövkronorna utanför Smartasmias fönster.

Fick en trevlig påminnelse från Grandpa i inkorgen med lockande löfte om rejäl inledning på SoFo Nights nu på torsdag. Det bjuds på konst i butiken på Södermannagatan i form av Art Concept Store, DJ Berlin och Staropramen. Dessutom utlovas "riktigt dystra höstkläder" att frossa i - och "inte en färgklick så långt ögat kan nå". Inte illa. Öppet till 21 som övriga butiker i området.

Ytterligare en butik som deltar i SoFo Nights är ovan King Lily. Läs och begrunda.
Spana förresten in vilken tid jag publicerade detta inlägg... Vaknade för en stund sedan av att det var ljust i huset från månreflekterat solljus och stjärnditon. Maffigt!

6 kommentarer:

Annie - PD sa...

Så nice med SoFo night... Måste nog upplevas snarast :)
Kram

Jenny sa...

Oh, vad roligt, kan du inte spana lite finfint för mig också som sitter isolerad på en ö långt bort? Skulle inte säga nej till det där om jag var på plats. Och månljus i taket låter vackert som tusan!

Missy sa...

Varför kan vi inte få lite torsdags-shopping-mys på den här sidan av landet då?

Åh, alldeles eget månljus hemma.... Plötsligt vill jag verkligen bo på landet :-)

Anonym sa...

Åh. Det lät riktigt mysigt ju. Jag har dock redan lyckats boka in Formexmässa och kräftkalas. Oj. Storstan har alldeles för mycket att erbjuda ;)

Stina (Klädstrecket) sa...

Det där lät supermysigt!!! Kanske är på tiden att jag tar mig en tur till huvudstaden snart igen...

Smartasmia sa...

Annie: visstserrö:-) ut och upplev sötsnäckan!

Jenny: hehehe...då är vi två som sitter isolerade på öar:-) Fast jag var i sthlm innerstad idag i a f. Jag lovar att spana höstnyheter åt dig med! Och jepps - månljus och stjärnor är underbart:-)

Missybönan: japp - ut och kräv i Gbg-butikerna, bara! Japp - tänk vad lite frånvaro av civilisation kan göra för själen (läs slippa allt neonljus så att man faktiskt kan se stjärnorna där uppe:-)).

Shopoholychic: aha..busybee där:-) Kul att du har landat här uppe nu. En fika krävs så snart du har möjlighet!

Stina: just precis - vi längtar efter dig här juh!