21 augusti 2007

Sammanfattning modeveckan och diagnostiska prov


Modeveckan i Stockholm är över för denna gång (eller rättare...den har varit över ett par dagar nu).


Smartasmia deltog - trots att jag fick en del inbjudningar i slutändan - "bara" på ett event. Passar här på att tacka Camilla Norrback för att du är bäst och Drottningen av Saba för inbjudan (kramen), liksom Jojo & Malou, Pia Simensen, Nakkna och ::cb:: för att jag inte dök upp ute på Rookies & Players; hoppas vi kan ses en annan gång! Modemaffian är sig annars lik.

Jag är just hemkommen från ett diagnostiskt prov hos bilverkstan. Fast det var inte jag som tog det - det var bilen. Den är lite busig ibland och varvar och ibland har den den ofina vanan att helt enkelt dö...för att alltid gå igång på tredje startförsöket sen. En liten rackare, alltså. Fast det var inget elektriskt fel på den hur som helst. Fick mig bara en väldigt morgonpigg tur (läs åkte med bilfärja vid 6 i morse).

10 kommentarer:

Annie - PD sa...

Morgonstund har guld i mun ;D
Hoppas att bilen kryar på sig!!
kram kram

Smartasmia sa...

Annie: visst:-) Och annars ska den få se på andra bullar! kramen

yeh-yeh girl sa...

De kallas för gremlins och finns i icke amerikanska bilar har jag hört.

Smartasmia sa...

Y-Y Girlset: aha! Det förklarar en hel del! Det är förmodligen de som skitar ner den lilla bilen också...gärna direkt efter tvätt. Huliganer!

Jenny sa...

Det var en tidig tur! Får vänja mig vid att åka båt själv snart när det bär av till Gotland. Dessvärre verkar det inte finnas plats för en fika här nu i de bråda dagarna innan flytten, men jag kommer att pendla mellan visby och sthlm i höst och då hör jag av mig! :)

Smartasmia sa...

Jennytösen: ahh...Gotlandsfärjan:-) Jag tror att det kommer att bli toppen för dig; lite täppasfogelbergsådär ute på utflykt i världen och i dig själv. Båt kan vara väldigt rogivande....utom när det stormar då.. Från hetsig tillvaro i Sthlm till Goitlands lugn är förmodligen balsam för själen! Och japps - en fika får det bli senare då:-) Kramen

fashionholic sa...

åhh jag hade gärna sett pia simensen som marcu söder stylade!! lucky you babe! kram kram

Smartasmia sa...

Fashionholic: jag med...kom ju aldrig iväg på hennes visning, tyvärr. Såg att du haft en körig modevecka själv, sötisen:-) tjipp

Maria sa...

Du verkar haft en fin modevecka, vad roligt! Hoppas bilen sköter sig bättre i fortsättningen då:) Bilfel är så grymt jobbigt, tråkiga pengar och i alla fall jag känner mig helt nollställd när det kommer till bilproblem...

Smartasmia sa...

Maria: japp - den var helt okej; även om jag nu inte gick på allt:-) Bilfel borde förbjudas...speciellt såna som kostar peningar... Tjipp:-)