20 augusti 2007

Snålflytt

Foto: Smartasmia


Vanligtvis när man flyttar brukar det efter ett tag poppa in ett litet kuvert med samlade små erbjudanden för nyinflyttade från olika företag i den nya kommunen/området. Smartasmia har flyttat några ggr i sitt vuxna liv och börjat vänja mig vid åtminstone minst ett bra erbjudande/flytt vad gäller just sådana. T ex ett kvarts kilo kaffe gratis på lokala ICA eller en gratis krans på närbeläget konditori.

Vad gäller Smartasmias nybelägrade kommun måste antingen företagen vara osedvanligt snåla, alternativt företaget som står för utskicket gjort ett ytterst dåligt researcharbete vad gäller värvning av företag. Ovan syns vad som damp ner i min öbrevlåda häromdagen. Folktandvården kan jag leva med (om de nu hade haft ett fett välkomsterbjudande som "vi drar ut dina tänder gratis"), men "hyr ditt semesterhus här" (tack, men jag har just belånat mig till tänderna för att köpa mig ett hus) eller "1000 självhäftande etiketter"..? Vadfalls!

Kanske jag skickar efter de inte ens gratis 1000 etiketterna bara för att markera in mitt nya revir (läs sätter upp dem överallt det självhäftande tar på).

Bassning!

12 kommentarer:

Annie - PD sa...

Damn vad snålt! Det är bara att flytta igen ;D
Kram

Smartasmia sa...

Annie: japp - jag överväger:-)

Sophie sa...

Hihi! Vem vet det kanske snart kommer ett nytt brev. Jag kommer ihåg när jag flyttade så fick jag flera olika. Ge inte upp hoppet!;)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Smartasmia sa...

Sophie: hehehe...visst hade du rätt. Det kom ett till idag...dock utan gratiskaffe eller så. Kramen

fashionholic sa...

haha, tro mig på kungsholmen har jag inte fått några fantastiska erbjudan heller ;) kram

Smartasmia sa...

Fashionholic: mäh! vad försiggår egentligen? Hederliga gamla sätt att nästla kunder...och ingen vill va med längre...attans!

Mary Lady Luck sa...

Kan dom inte ge ut gratis chokladsås eller bullar?

Smartasmia sa...

Mary LL: precis! Du är min tös, du:-)

Missy sa...

Håller helt med Mary ovan. Mmm... Chooooklaaadsååås...

Smartasmia sa...

Missy: haha! Trodde fröken fått tillräckligt med chokladsås nu...för ett tag i a f...fast, vad dillar jag om..man kan inte få för mkt choklad i systemet!

Johanna sa...

Du kan få ett erbjudande av mig: Välkommen till X-kommun som tack för att du flyttat hit blir du våldgästad av Johanna (en mycket trevlig dam som har med sig fika). Vad sägs?

Smartasmia sa...

Johanna: självklart är det ett erbjudande jag inte tänker tacka nej till:-) Blir förmodligen ett tillfälle inte alltför långt bort i framtiden;-)