16 november 2007

Ballroom BlitzHelgigen. Snart, väldigt snart så. Håll ut därute!

En liten påminnelse först om att det fortfarande finns några fynd att göra i den pågående utförsäljningen nedan.

Det närmar sig jul och nyår och i bloggosfären såväl som annan media framhävs paljetten som vanligt. Smartasmia är inte överdrivet förtjust i paljetter trots den masshypnotiska effekt just paljett- och glitterkläder runt jul och nyår brukar få på folk i allmänhet. Åtminstone i media då.

Själv föredrar jag sammet. Eller pvc. Eller läder/skinn om jag vill ha lite blänk i tillvaron.

Om du liksom jag föredrar sammet vill jag passa på att tipsa om ovan lilla galaklänning från brittiskan Hannah Marshall. Jag rekommenderar samtidigt en hyfsat fet plånbok då den lilla dyrgripen går loss på £856.26 hos Nina & Lola. Fast någon därute kanske är sykunnig. Det är inte jag.

20 kommentarer:

Annie - PD sa...

Olala. Kanske ska pytta in min bonus där?! :D Eller spara. Det vore klokt. På söndag är det hustitt igen :D
Ha en toppenhelg raring!!
kram

Smartasmia sa...

Annie: ahhh...hustitt! Jag ska hålla alla tummar i världen:-) Och dito, snyggingen

Kajsa sa...

Ohh.. Smartasmia... jag ska göra en confession. Jag har fallit för masshysterin. Paljetterna har totalt tagit härraväldet över mig med sina små blanka kroppar. Jag kan inte rå för det! Jag liksom... blir hypnotiserad av små runda blanka grejer. Men! Igår satt jag med min lilla knäckta rygg i sängen och var så hääääär (eh.. jag måttar med fingrarna) nära att beställa hem en paljettkjol från H&M. Men jag gjorde det inte. jag höll mig. Och nu har jag ingen paljettkjol på väg hem till mig men ett lite renare samvete som inte fått något paljettfix. Wii. kajsa duktig. Kajsa äta godis och begrava sina sorger i den massa mängd snö som trillar utanför fönstret. Kram!

Smartasmia sa...

Kajsa: mhhhhmmm! Nu var du en duttiger kicka:-) Hur kul blir det sedan att veta att alla springer omkring runt granen i HM:s paljettkjol...eller att upptäcka det när man är på nyårsfesten..? Fast, egentligen....vad gör väl det? Och hörruduru: vad var det tant Smartasmia skrev förut hos ngn om att misshandla sin lilla rygg? Rackarns huliganunge där! Snö? Ute? Här regnar det just nu. Kramkram tillbaka ända upp till Åre!

Smartasmia sa...

Kajsa: vänta, förresten...äta godis? Och jag får inget. Uhuuuuuuh!

Fashion by a petite sa...

Oh finfin! Gillar den verkligen!!!

Smartasmia sa...

FBAP: jepps..kul att du gillade den. Kan ngn skicka mig ett stryktipssystem som är helgarderat? Eller bara ohämmat mkt pengar? Kanske...?

Lolita Loco sa...

Nääää, nu måste jag ju returnera kjolen ju!!! Suck... *fniss*

Jag är som Kajsa - bli hypnotiserad av saker som blänker. =D

Smartasmia sa...

LL: hahaha...lilla sockerbiten där:-) Glittra och blänk på du bara!

Vera sa...

Amen to that sister! Jag är väldigt förtjust i sammet. Klänningen är verkligen vacker på sitt enkla sätt.
Glad fredag!

yeh-yeh girl sa...

Det kanske bara är jag, men efter din kommentar hos mig så framstår hela inlägget som ganska suspekt. Nej, det är nog bara jag.

yeh-yeh girl sa...

Alltså jag menar det som jag skrev på min blogg, svammel svammel...

Smartasmia sa...

Yeh-Yeh girl: hmmm...jag kanske ska gå ut med en dementi;-) Jag kan intyga att du är en helrekorderlig tös. Det är jag som skriver lustigheter. Och nej....det kan inte missuppfattas.

yeh-yeh girl sa...

Just det, helrekorderlig var ordet!

Mary Lady Luck sa...

Jul & nyår igen? Det var ju det... typ nyss ju!

Smartasmia sa...

Mary LL: hahaha...skönt att höra att det inte bara är jag som tycker det borde vara midsommar snart. Typ:-)

Kajsa sa...

Men jag kan inte rå för det. Ska saker och ting göras kan det ju göras ordentligt och då blir det lite Kajsa-skador liksom. Men jag har bättrat mig sen när jag var yngre! På dagis kastade jag mig huvudstupa ned från en båt och landade på en sten med lilla skallen. Tre gånger. Tre dagar i rad. Nu knölar jag bara in mig i garderober och trillar ned från mindre höga saker. :) Ha en finfin dag bästaste Smartasmia!

Smartasmia sa...

Kajsa: är vi månne släkt? Jag misstänker starkt ett genetiskt fel där då även jag är en ovanligt stor olyckskorp när det gäller kroppsskador och dyligt;-) Ha en lugnochskön helg pyret!

Anonym sa...

uhj uhj, nu han du före. hannah marshall har legat i min inspirationsmapp ett tag nu. hade tänkt slänga iväg ett inlägg om henne, det är så inspirerande att hon gör kläder för blinda...men nu slog du mig på målsnöret...haha. men snygg är klänningen i varje fall.

Smartasmia sa...

Lina: hehe...vi tävlar väl inte. Att hon gjorde kläder för blinda (med kontraster i material etc) hade jag förträngt; skriv för sjuttsingen ett inlägg om det! Kram snäckan