20 november 2007

Smartasmias utförsäljning update

Carin Wester-kofta marin m dubbelknäppning fram, bröstficka, lätt assymetriska ärmar, ngt längre bak
Carin Wester-kofta bakifrån

Carin Wester-kofta från Dagens

Carin Wester-tröja i närbild fram

Carin Wester-tröja i närbild krage bak

HM-jacka på framifrån

HM-jacka på bakifrån


En påminnelse om de plagg som fortfarande finns kvar i Smartasmias utförsäljning.

Har bara uppdaterat nedan bilder med lite tydligare sådana på de återstående tre plaggen; Carin Wester-koftan i marinblått (se info), Carin Wester-tröjan i svart (info) samt HM-jackan (info).

Maila mig vid intresse.

14 kommentarer:

Kajsa sa...

Ohhh. Alltså. Jag är lite kär i Carin Westertröjan i svart med de fina konstläder knapparna. Eller nej. Jag är inte lite. Jag är ganska så ordentligt fallen in love faktiskt! Jag är så himlans svag för söta små tröjor som sådanna med fina knappar och åhhh vad jag förbannar mitt köpstopp. Den ylar ju Kajsa. Ååh vad jag förbannar att jag måste köpa en systemkamera som gör att man inte får shoppa. Nu ska jag gå och äta lite mandarin och kolla på snön och himlen som är blå. Men ge tröjan en liten kram från Kajsa!

Smartasmia sa...

Kajsa: tröjan hälsar tillbaka med kram. Tror att du är ngt mindre än moi = ärmarna skulle nog bli väldans långa. Fast det kan ju funka det med:-) Carins grejer är ju inte fy skam. Ahh..systemkamera till Omanresa anar jag. Din lilla rackare:-)

catja sa...

jag säger det igen! Dina utförsäljningar är topps! men lilla trippen till marseille har tömt kontot! men jag ska hålla koll på dina grejer! kram!

Smartasmia sa...

Catja: håll i slantarna, sötnosen:-) Och tacktack!

gallon.blogg.se sa...

å, Carin är grym på att göra kläder:)

Smartasmia sa...

Gallon: kan bara instämma:-)

Sophie sa...

Duktiga du! Borde oxå ta och rensa lite i garderoben... Får se när det blir!

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Smartasmia sa...

Sophie: ahhh...där är du ju:-) Jag ber allra så ödmjukast om ursäkt för min frånvaro hos dig; du är föga glömd:-) Rensa på du bara = nyfiken!

Kajsa sa...

Just nu känns det dock som om jag lugnt skulle kunna köpa både tröjan och systemkamera för herregud.. fick ett mail ifrån en av fotograferna på tidningen som jag jobbade med och hon sa att de funderat på vad jag behöver och att det skulle kunna landa på 30 000. Excuse moi liksom? Hur tror de att en stackars 19 åring har råd med 30 000 för en kamera. Då kan jag ju lika gärna köpa en engångskamera, hoppas på det bästa och mysa i en Carin Westertröja.. mihi ^^ Njee. Men hälsa tröjan att jag alltid kommer att älska den men att det nog inte var meningen att det skulle bli vi två. Vi skyller vår förlorade kärlek på mitt frilansjobb. :P
Men kramar till bästa smartasmia

Smartasmia sa...

Kajsa: lillpinglan; jag ska hälsa den vettdu:-) Ja - det var väl ändå att ta i så de skiter på sig. Nästan. Vethut!

Missy sa...

Åh, den där blå Carin Wester-koftan är ju alldeles, alldeles underbar. Tyvärr vet jag ju alltför väl att jag är en dvärg bredvid den långa, slanka Smartasmian, så det skulle inte bli alltför klädsamt på undertefcknad. Men FIN är den i alla fall!

Smartasmia sa...

Missy: ajajaj..inte är Missybönan en dvärg, inte. Däremot är hon en alldeles underbar och inspirerande tös!

Emily sa...

Den där H&M-jackan köpte jag för jättelänge sen och den hänger med än :)

Smartasmia sa...

Emily: japp - jag är inte förvånad. Det var ett mkt bra köp. Fast den känns medium jag. Tjo:-)