21 november 2007

Svenska releasen för ONE

Foto: Smartasmia (klicka för förstoring)


Ibland är Smartasmia lite slö.

Ovan bild är ett exempel på ett sådant tillfälle. Så långt tillbaka som den 4 oktober var jag och Yeh-Yeh Girl på den svenska releasen för samarbetet mellan klädmärket Edun och organisationen ONE, vilket resulterat i ovan t-shirt där en del av intäkten går till ONE-projektet - närmare bestämt ALAFA-fonden som jobbar för att stoppa spridningen av HIV och AIDS i Afrika. Det var mysfarbröderna på Grandpa som stod för festen och det är där man kan köpa sig en sådan fin t-shirt.

Smartasmia gillar dylika samarbeten. Och ja, det är meningen att ni ska klicka på ovan länkar för att så kunna förkovra er lite i vad som bl a görs i västvärlden för att stoppa spridningen av AIDS och HIV. Även om det inte är tillräckligt.

8 kommentarer:

Jenny sa...

vilket bra initiativ, mer såna samarbeten tack! :)

Smartasmia sa...

Jenny: tittut lilla sötnosen:-) Jag håller - som jag tror du redan gissat - givetvis med!

Annie - PD sa...

Många bäcker små. Alla kan göra något! Bra att du skriver om det :)
Kram raring

Smartasmia sa...

Annie: tack; och kram tillbaka:-)

Kajsa sa...

Ja ja JA! Jag älskar när folk tar intiativ till sånt där så att den stora massan får upp ögonen. Läste någon siffra i tidningen imorse om hur många som dör i HIV och Aids varje dag och det var helt sjukt. jag blir illamående och får en klump i maaaagen bara jag tänker på det! :(
Så bra bra BRA att Smartasmia skriver om sånt här också. För när Smartasmia talar, då lyssnar man. Så det så. Hoppas dagen på ön är till belåtenhet och att Herr Boudoir inte har grillat sönder ert hus när han eldade stubbar på gården! :)

Smartasmia sa...

Kajsa: hehehe...tack sötnosen! Fast mitt lilla bidrag kanske inte är det bästa. Dock kan jag skryta med att jag åtminstone är påläst vad gäller HIV och AIDS i o m min utbildning och har hyfsad koll på vad som görs i Sverige vad gäller forskning. Du får gärna föra det vidare; har en känsla av att när Kajsa talar, då lyssnar man med:-) Dagen på än är till belåtenhet. Herr Boudoir har hållt sig borta nu ett dygn = ovanligt lugn här. Dock inga nya försök till att elda ner saker. Han får inte elda närmare än 15 m från huset. :-) Hoppas du också har en bra dag/kväll; jag är lite dålig på att kommentera ibland - det beror inte på att jag inte gillar att läsa dina inlägg. Tvärtom! Det är bara jag som är tvungen att prioritera andra saker. Kramen

Fashion by a petite sa...

Oh, håller med dig, vilka braiga sammarbeten, gillar också sånt!

Smartasmia sa...

FBAP: Brabra sötfian där:-)