16 januari 2007

LCN reastartNi kommer säkert ihåg "tjejen som fick med sina bikiniks i Madonna-video", Maxjenny Forslund med märket Les Couleurs Nationales. Smartasmia hade privilegiet att få träffa denna färgstarka och energisprudlande tjej på förra årets "Rookies & Players" under Stockholm Fashion Week för ett kort samtal och för att titta på hennes lika färgstarka kollektion "Brighten up your every day routine".

Utdrag ur pressmeddelandet Smartasmia fick idag:

"Nu inviger The Fashionwindow sin on-line shop, www.fashionwindow.se och det med en smaskig REA på alla höstens plagg från kollektionen “Brighten up your everyday routine”. Vi har även en del plagg som bikinis och festplagg som vi fyller på på webben efter hand. Webben är fyllig och med mycket innehåll å mer lär det bli.

Vill man känna och prova på plagg, skor och mattor kan man antingen gå till Västerlånggatan 45 i Stockholm (Gamal Stan) till butiken, The Fashionvindow eller ta sig till min mammas butik, Forslund Design klädgalleri, på Österlen, Viks stora väg 34 där vi har många kollektioner av både Les Couleurs Nationales och Margareta Forslund Design, provplagg, kortare serier och mycket skor.

Det är en alldeles ypperlig ide´att ta med sig sin mamma i hampan och shoppa av "världens vackraste väderkläder" från Forslund Design samtidigt som man botaniserar av Les Couleurs Nationales. Detta, både i Sthlm och på Österlen. Sthlm har stängt på måndagar annars öppet från 11-18, lör 12-15. Österlen har öppet vardagar 10-17, lör-sön stängt men är man många som kan komma samtidigt på en lördag kan speciell öppettid fixas.

I mars lägger vi ut sommaren på webben -underbara klänningar och skor -håll utkik.

Väl mött!

maxjenny forslund / les couleurs nationales / www.fashionwindow.se"

Japp - det är bara att ta sig en kik på hemsidan.

10 kommentarer:

Mary sa...

Åh vad kul, jag var faktiskt o kikade på Fashion Window i Gamla stan för ett tag sen och pillade på en färgstark klänning. Men jag skyller på att den var för lång...

Smartasmia sa...

Mary-tösen: jag är själv väldans nyfiken på hur ss07 kommer att se ut! Tjipp:-)

fruitcocktail sa...

ujujuj vad mycket webbshoppar och reor det är just nu. Inte annat än att en pank fruitcocktail börjar känna lite desperation;)

Smartasmia sa...

Då är vi två om det åtminstone. Huliganreor!..:-)

Kerstin sa...

Åh, tusen tack för tipset snäckan :)

Smartasmia sa...

Kerstin: det var väl inget..;-)

sheila sa...

Härligt med färgrika kläder..

Smartasmia sa...

Sheila: ja, det kan behövas bland allt svart, marint, grått och brunt:-) Tjipp

Ida sa...

Superbra tips! syrran och jag skrev om Les Coleurs N. förra året. Vi gillar verkligen hennes sköna färgglada stil och hade gärna slagit till på ett plagg om man haft lite mer penningar i plånboken.

Smartasmia sa...

Ida: jag kan gå dit imorgon åt dig och kasta mig ner på golvet och banka med händerna tills fröken Maxjenny får flippet och ger ett plagg till dig...via mig:-)