25 februari 2007

Såta vänner

Foto: Smartasmia


Herr Annoying och Herr Bäverlim brukar allt som oftast vara i luven på varandra.

Dock händer det mellan varven, till Herr Boudoir och Smartasmias stora lycka, att de tu är såta vänner......gärna på, i eller i närheten av någon kartong.

Följ Herr Annoyings och Herr Bäverlims exempel och ta en slapp och skön söndag idag.

Gör det.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Gör en liten empirisk undersökning, hur mycket shoppar du kläder och andra ascessoarer för i månaden?
Hoppas allt är bra.

Smartasmia sa...

J: japp - här är det nära nog finafisken:-) Hoppas allt är bra med dig också. Bra - och nyttigt förslag du kommer med..men jag är personligen inte så sugen att delge hur mkt jag shoppar för/månad - tänkte mer min blogg som en inspirationsplats. Jag är luspank för tillfället - och ibland tycker jag att tillvaron suger för att jag uppnått en viss ålder och fortf. är hyfsat fattig. Dessutom är det säkert en och annan som läser bloggen som inte har en egen inkomst ännu - och det kan bli en massa avundssjukekänslor och "varför har inte jag råd med det"..etc.

Ett långt och svamligt svar som kunde kortats till: bra idé, men just nu känner jag inte för att räkna på det - det finns inget att räkna på;-). Men när min tillvaro är mer "normal" kan jag lägga allt från ett par hundra kronor till ett par tusen i månaden. Circus. Ha en skön söndag, J:-) tjipp

Anonym sa...

Vad jobbar du med då?

Smartasmia sa...

J: sorry om jag är lite "hemlig" - men jag vill helst vara så anonym som möjligt i min blogg. Men som jag skrivit om förut här är jag i alla fall doktorand. Hoppas du blir nöjd ändå med svaret:-) Tjipp, tjipp

Vi på Kantarellen sa...

Slappardagen har börjat på ett utomordentligt proffsigt sätt, här i Nybban. Chips, melon och kaffe till frukost i soffan.

Smartasmia sa...

Mamselamsen: det låter utomordentligt bra tycker jag:-) I nybban tillbringade jag några år på Åkrahäll en gång;-) tjipp...eller kanske chips:-)

Anonym sa...

Söta kissar! Ca 1/5 av min ena katt råkade komma med på en bild idag. Att du inte avslöjar allt om dig känns bara mer mystiskt och intressant. :) Lite integritet är altid fel. Men jag slänger iväg en fråga som du förstås inte behöver svara på om du inte vill: Har vi haft någon form av kontakt i annat sammanhang? Du känns bekant på något sätt.

Anonym sa...

Jisses, så knepigt det lät. *haha* Som en raggningsreplik: Har vi inte setts förut. *gapskratt*

Smartasmia sa...

Käthe: heheheh..du är självklart välkommen att "ragga" på mig:-) Jag tror inte det...men, man vet ju aldrig. Kan vara svårt att avgöra på ett foto (ditt presentations). Sverige är ju inte så stort. Och vi har ju redan konstaterat en viss likhet i utbildningen om jag inte minns helt fel:-). Om nyfikenheten blir för stor får du välan maila. Tjipp - och kissarna hälsar givetvis tillbaka att fröken Käthe också är söt.

Kerstin sa...

Åh, de är sååå söta :)

Smartasmia sa...

Kerstin: jag håller nästan med dig:-) Kram

Linda K sa...

önskar jag kunde softa med dom små herrarna tätt intill!

Smartasmia sa...

Linda K: hohoho...det är bara att hämta upp de små bävrarna närhelst du vill:-) låna..alltså..låna! Tjipp sötnosen

Anonym sa...

Vilka sötingar. Är herr Bäverlim (om det är han till höger) månne en Turkisk Van? Han ser i alla fall ut så. Herr Annoying har ju rätt teckning men pälsen är lite kort - före en Turk alltså :)

Smartasmia sa...

Annicab: japp - herr Bäverlim är en korsning turkisk van och ngt annat och jag är definitivt inte ngn raskattsmänniska, men honom kunde jag inte motstå:-) Herr Annoying är hälften norsk skogskatt/hälften bondis med matchade kul nog Herr Bäverlim. Kul att du kommenterade...har sett dina kommentarer hos Linda...gammalt Lustansfan här också juh:-) tjipp