04 mars 2007

Ställen att vara på...eller inte

Foto: Smartasmia


Det finns ställen som man gärna återvänder till - ställen där man vill vara - och det finns ställen där man definitivt inte befinner sig.

Smartasmia tittade på månförmörkelsen i natt och drömde mig till gubbenimånen i min kikare. Där skulle jag vilja vara. Någon gång.

Idag är det söndag och i Dalarna körs Vasaloppet för fullt. I spåret där hittar man inte Smartasmia. Däremot kunde man i somras hitta Smartasmia på en bilutställning någonstans. Eller sittandes runt ett utemöblemang med goda vänner ätandes nybakade bullar.

Darling Mill gav inspiration till ovan bildvisning från i somras med hennes uppmaning efter sommarbilder.

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh, var det månförmörkelse inatt. Det missade jag...

Smartasmia sa...

Kerstin: japps! Vid ca 12.30 spanade jag och då var den nästan helt röd:-) tjipp

shopoholychic sa...

Åh. Det låter mysigt - äta nybakta bullar ute i sommarvärmen. Om du gillar gamla bilar (precis som jag) borde du komma hit, där jag bor, i sommar. Under en vecka har vi en tillställning som kallas Classic Car Week då hela 'byn' invaderas av gamla fina bilar (och en hel del fulla raggarungdomar) :)

Smartasmia sa...

Shopoholychic: hehehe...jag känner till den, ja...men hittills har det inte blivit av. Kanske blir i sommar! Lovar att skrika till i så fall - det vore toppen att ses:-) tjipptjipp....och jag brukar gå på den "lilla" i Malung under "dansbandsveckan"..moahahaha

Mill sa...

Månförmörkelse... Det missade jag! *Gråter en skvätt*

Men vilka snyggingar till bilar. Jag har ofta funderat på en sak. Var befinner sig alla dessa bilar under året? I den här stan ser man dem bara en gång om året och det är 1 maj. Jättetråkigt. Vore mycket roligare om de fanns på vägarna så att man kunde titta på dem lite oftare.

Smartasmia sa...

Mill: du behöver bara vänta knappt ett år tills nästa möjligt synlig i Sverige (febr. ngn gång):-)

Nästan lika fina som dina underbara sommarbilder:-) Resten av året står de nog i uthus/garage och kostar pengar (läs blir putsade och grejade med). Håller med om att de borde vara ute lite oftare - de är glädjeskapande:-) tjipp

Ida sa...

Ah, sommar! Längtar!

Smartasmia sa...

Ida: jag med...jag med:-)