21 maj 2008

På garderobsfronten intet nytt

Foto: Smartasmia

Mon dieu.

Herr Boudoir har snart befunnit sig en så där 6 år i Smartasmias liv. Han är en raring. För det mesta. Och en högst älskad man. Men.....ibland undrar jag vad som gått fel i hans garderob. Ovan kan två exempel ur hans dylika ses. En röd. En svart. Och resten rockabillyskjortor. Och några nördtröjor till. Och några synthskjortor. T o m kallingarna har Simpsons på sig. I bästa fall.* **

*Det där sista kan nog misstolkas. Förtydligande: vi håller inte på med snuskåsånt. Alls. Eller så.

**Ja. Jag är bara avundssjuk.

19 kommentarer:

A n k i e F o n t ä n sa...

Hur gammal är han sa du, din herr Budoir?! Jag plussar dock! Verkar vara en skön kille, kallingar med simpsons....I ren självbevarelsedrift tänker jag boxermodell...:)

Smartasmia sa...

Ankiefontän: Herr Boudoir låter upplysa att "det är boxermodell". Han närmar sig min ålder med stormsteg. Han är skön för det mesta...fast idag har han varit en dålig pojke och inte gjort det han skulle. Som var att delta i avloppsbestyr (läs ringa och fixa).

A n k i e F o n t ä n sa...

Nu är det en ny dag. Må han ringa och fixa idag då. De börjar tidigt hantverkarna, så han har nog redan ringt förresten! ;) Lycka till!

Annie - PD sa...

Haha - samma "problem" här, dock inga tecknade figurer men väl sailor stuk så jag blir helt matt på min fina gammla Sjöbjörn.

Miss Upsey Daisy sa...

När alla "fina" kallingar är i tvätten finns det tydligen några med hål i som är reserv.

Tillåt mig säga Pourquoi?

Slänga.Slänga.Slänga.

Annars oh så noga med kläder. De är bara de där reservkallingarna som måste väck. Nu var det visserligen ett tag sedan så det är möjligt att gud hör bön?

Camilla sa...

Så en av Sveriges största modebloggares herr Budoir har en helt egen stil ... härligt :D

Och kalsongerna har du väl bara sett i tvätten antar jag ;D

Annars håller jag med MUD - vad är det med manin på att behålla gamla skruttiga kalsonger??

Anna funderar sa...

Din herr B är säkert en man med stor integritet, och vad spelar då kallingarna för roll...Jag ska inte ens viska hur dom ser ut som mannen i mitt liv struttar runt i. Kan bara säga att kidsen råskrattar åt sin pappa.

Handlas det på Sivletto åt herrn?

Var dags glimtarn sa...

Jag gillar män och kvinnor med egen stil :) Simpsons, vart hittar han dem, finns även Futurama kallingar kan jag vilja strutta runt och skratta i dem när magen blivit för grande för normala trosor;D?!

Jo sa...

:) Det är roligt det där med kläder. Jag propsade på V-ringad tröja till J ända till han provade och visade mig. Han hade rätt, han ser ut som en SO-lärare gjorde på 80-talet. Rätt man i rätt kläder, så kan det mesta gå hem faktiskt, bara det är hans egen stil.

Fast han borde ta tag i det där med avloppet.. ;)

Smartasmia sa...

Ankiefontän: Om väl så vore! Vi har - trots massiv insats - inte kommit längre än till ansökan om att få ta hit en massa hantverkare än. Så illa. Men han drog sitt lilla strå där idag:-)

Annie: hahaa...vad vi får stå ut med, va;-) Hälsa den dära sjöbusen.

MUD-skan: aha! En kallinghålare på min ära. Ja, tyvärr lider även Herr Boudoir av denna åkomma. Har heller aldrig förstått vad det är som hindrar att man helt enkelt kasserar dessa reservisar. Fast för ett tag sedan eldade Herr Boudoir faktiskt upp ett tjog med hålstrumpor här ute. En riktig miljöbov m a o.

Camilla: hehe...japps. Även om jag inte riktigt vet om jag är en av rikets ledande modebloggar...längre, givetvis;-)...så ler jag härmed i pur ysterhet åt frökens utnämning. Och äntligen ngn som förstår mitt dilemma! :-) Naturligtvis..tvätten, ja. Hur annars..? :-)

AF: ajabaja kidsen! Inte skratta åt fars kalsonger:-) Visst. Kanske kan man kalla Herr Boudoirs varande för integritet. Eller inte alls;-) Och det har hänt. Sivletto, alltså.

VDG: samma här..samma här. Fast ibland kommer det skrämmande nära;-) Simpsons köptes på Åhléns helt otippat och i Amerikat. Futurama har han ännu inte i kalsongform, men jag är säker på att han har full koll på om det skulle dyka upp ngt sådant på marknaden och låter meddela sig då...genom mig. Allt annat i Futurama-merchendise finns i ett hem hyfsat nära mig.

Jo: ahh...tänkte inte på det. Vid närmare eftertanke tror jag att jag skulle få liknande erfarenhet om manspersonen här skulle testa v-ringat. Och jepps - han ska sättas i avloppsarbete snarast! Kramen

yeh-yeh girl sa...

Den röda tröjan, vad är det för fel på den? Den är ju suverän. Och en hälsning till alla killar: köp bara vanliga svarta underkläder, för guds skull.

Anna sa...

hej hej Mia - tänkte bara säga hej. Jag läser bloggar så dåligt nuförtiden, och kommenterar ännu sämre. Men ibland faller lusten på och då tittar jag in här! :)

Min maken har för övrigt en milars strumpor, i princip alla trasiga. Alla ligger i en giganstisk låda och sen tar han 4 stycken på sig varje dag. Om man har dubbla så gör det ju oftast inget att de är lite trasiga ;). Men har har själv bestämt att han nu ska investera i helt nya strumpor och att denna hög inte behöver forslas till en annan världsdel. Bra tycker jag ;).

Smartasmia sa...

Y-Y-kexet: ahh....kan jag välan instämma i (svarta kallingarna, alltså):-) Och nejnej...inget fel på den röda. Som sagt är jag nog bara avundssjuk:-)

Anna: skitkul att höra av dig, snyggot! Fantastiskt framsteg av maken där. Måste vara ett stort beslut att låte dem stanna hemma;-) Har full förståelse för att lusten sinar - men lik förbenat är det som sagt skitkul att få ett litet hej från en av de "tunga pionjärerna", tillika ypperlig bloggerska ibland:D Om vi inte hörs på ett tag: ta hand om dig och familjen och ha det så jättebäst där borta nu. Kram

Lolita Loco sa...

Tjo på dig!
Ursäkta mitt mycket dåliga bloggande och kommenterande sista tiden...jag har helt enkelt bara SOVIT så mycket! haha Det är sådär när man är koko, ibland är man vaken 22 timmar om dygnet i några veckor och sen är tvärtom helt plötsligt...

Well well, I'm back in business; utbildning till hösten sökt, nedräkning till semestern påbörjad och en massa annat bra och duktigt. För bra och duktigt är ju normen, inte sant? ;-) Ironin finns dock kvar, så jag är mig själv fortfarande...

Ska vi boka in en kaffe framöver kanske? Vore helnajs ju.

Kram på dig bästabönan!

Smartasmia sa...

LL-tösen: absolut en kaffe/te-dejt inom en överskådlig framtid:D Jope - jag är med dig. Det är härligt att höra att du vaknat nu igen;-) Det är VÅR/nästan sommar ute - perfekt att vakna upp till. Ta hand om dig så länge så hörs vi snart om en fika! Kramkram

Käthe sa...

Haha! :)
Hoppas allt är bra med dig?

Smartasmia sa...

Käthe: nästan fina fisken här:-) Dito hoppas jag! Kram

fashionholic sa...

haha, jag förstår att du är avis sötis!! ha en härlig måndag! kraaaam

Smartasmia sa...

Fashionholic: japps att jag är:-) Dito till dig, finingen!